BURSA / OSMANGAZİ - Şehit Jandarma Çavuş Erman Aydın İmam Hatip Ortaokulu

Ekm

sosyal etkinlik kulüpleri doğrultusunda okuma etkinliği yapıldı

KALİTE TAKİP SİSTEMİ KAPSAMINDA DANIŞMA KURULU LİSTESİ

Ekm

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı öğretmenlerimizin veli görüşme saatleri güncellenmiş ve sitemize eklenmiştir. Sayfanın üst kısmındaki kırmızı alanda bulunan butonla ulaşabilirsiniz.

Şbt

4.sü düzenlenen " UFKA YOLCULUK HADİS YARIŞMASI" başvuruları devam etmektedir. Her yaş kategorisinde başvurular alınmaktadır. Öğrencilerimiz için 14 yaş altı kategori olan A kategorisinde başvurular 21 Şubat Pazar sona erecektir. aşağıda bulunan başvuru linkinden girerek başvurunuzu yapabilirsiniz.

Kas

25 ve 26 Kasım Tarihlerinde Gerçekleştirilen Sınav Soruları ve Çözümleri Yayınlandı. Aşağıda Yer Alan Linke Tıklayarak Sorulara ve Çözümlerine Ulaşabilirsiniz.

Kas

Okulumuz Müzik Öğretmeni Mustafa AKAN Rehberliğinde, Müzik Kulübünde ve Egzersiz Çalışmalarında Yer Alan Öğrencilerimiz Haftanın Çeşitli Günlerinde Tenefüslerde Koridorlarımızı Dolaşarak Enstrümantal Dinleti Sunacaklar.

Kas

Öğrenci Meclisi Seçimleri Öncesi Başkan Adayları Kampanyalarını Afişler Hazırlayarak ve Sınıfları Dolaşarak Yürüttüler. Heyecanlı ve Çekişmeli Bir Seçim Bizleri Bekliyor.